Takläggare i Strömsund

Annons:

Takläggare i Strömsund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Strömsund. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Strömsund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Strömsund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Strömsund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Strömsund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Strömsund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Strömsund som du kan anlita för takläggning av din villa i Strömsund.

Nyström Plåtslageri AB
Näsv. 24
833 35 STRÖMSUND


Nf Byggservice
Björnstigen 20
833 34 Strömsund


Kostnad för takläggning i Strömsund

Kostnaden och priset på takläggning i Strömsund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Strömsund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Strömsund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Strömsund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Strömsund

I Strömsund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömsund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Strömsund.

I Strömsund fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Strömsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Strömsund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.