Takläggare i Östersund

Annons:

Takläggare i Östersund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Östersund. Sammanlagt finns det 10 olika takfirmor i Östersund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Östersund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Östersund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Östersund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Östersund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Östersund som du kan anlita för takläggning av din villa i Östersund.

Björnberget bygg AB
Hemv. 28
831 61 östersund


Bragator Hus & Mark AB
Nifsåsv. 9
831 52 östersund


Jämtlands Akustik AB
070 - 339 20 71Träteknik AB
Falkv. 2
831 62 ÖSTERSUND


Attacus Bygg AB
Ställverksv. 1
831 52 östersund


Byggmästarn i Jämtland AB
Odenskogsv. 27
831 48 ÖSTERSUND


Stefans Golv & Bygg i Östersund AB
Silvanusv. 45
831 55 ÖSTERSUND


Eko Bygg Produktion
Repslagarstigen 6
831 46 ÖSTERSUND


Lundhags Fastighetsservice
Opev. 74
831 92 östersund


Biscaya Tak AB
Voltv. 22
831 48 ÖSTERSUND


Kostnad för takläggning i Östersund

Kostnaden och priset på takläggning i Östersund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Östersund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Östersund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Östersund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Östersund

I Östersund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östersund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 10 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Östersund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Östersund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.