Takläggare i Nälden

Annons:

Takläggare i Nälden - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Nälden. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Nälden med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Nälden rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Nälden samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Nälden och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Nälden

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Nälden som du kan anlita för takläggning av din villa i Nälden.

Bye Plåtslageri AB
Ytterån
Nälden


Svets- o. Byggservice
Smedsåsv. 2
835 40 Nälden


Mikael Ring AB
Ytterån 519
835 95 Nälden


Mikael Ring AB
Ytterån 519
835 95 Nälden


Kostnad för takläggning i Nälden

Kostnaden och priset på takläggning i Nälden kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Nälden. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Nälden. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Nälden från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Nälden

I Nälden hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nälden om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Nälden.

I Nälden fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Nälden. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Nälden som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.