Takläggare i Krokom

Annons:

Takläggare i Krokom - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Krokom. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Krokom med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Krokom rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Krokom samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Krokom och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Krokom

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Krokom som du kan anlita för takläggning av din villa i Krokom.

Jönsson, Thomas
Axel Perssons v. 17
835 31 KROKOM


Kostnad för takläggning i Krokom

Kostnaden och priset på takläggning i Krokom kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Krokom. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Krokom. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Krokom från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Krokom

I Krokom hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Krokom om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Krokom.

I Krokom fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Krokom. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Krokom som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.