Takläggare i Järpen

Annons:

Takläggare i Järpen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Järpen. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Järpen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Järpen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Järpen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Järpen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Järpen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Järpen som du kan anlita för takläggning av din villa i Järpen.

Attacus Årebyggarna
Snickarv. 6
830 05 Järpen


Kostnad för takläggning i Järpen

Kostnaden och priset på takläggning i Järpen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Järpen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Järpen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Järpen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Järpen

I Järpen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järpen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Järpen.

I Järpen fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Järpen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Järpen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.