Takläggare i Gäddede

Annons:

Takläggare i Gäddede - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Gäddede. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Gäddede med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Gäddede rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Gäddede samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Gäddede och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Gäddede

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Gäddede som du kan anlita för takläggning av din villa i Gäddede.

Ottossons i Frostviken
Storg. 11
830 90 Gäddede


Kostnad för takläggning i Gäddede

Kostnaden och priset på takläggning i Gäddede kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Gäddede. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Gäddede. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Gäddede från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Gäddede

I Gäddede hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gäddede om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Gäddede.

I Gäddede fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Gäddede. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Gäddede som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.