Takläggare i Frösön

Annons:

Takläggare i Frösön - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Frösön. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Frösön med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Frösön rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Frösön samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Frösön och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Frösön

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Frösön som du kan anlita för takläggning av din villa i Frösön.

Frösösnickarn, AB
Frösöv. 72 B
832 44 Frösön


Akustik & Miljö i Östersund AB
Poppelv. 2
832 54 FRÖSÖN


Lindgrens Plåtslageri AB
Mjällev. 7
832 53 Frösön


Gudmund Söderlin Klättercenter
Byv. 26
832 45 FRÖSÖN


Takläggarn, Östersund Tak & Bygg HB
Lakev. 14
832 53 Frösön


Kostnad för takläggning i Frösön

Kostnaden och priset på takläggning i Frösön kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Frösön. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Frösön. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Frösön från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Frösön

I Frösön hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Frösön om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Frösön.

I Frösön fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Frösön. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Frösön som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.