Takläggare i Kungsbacka

Annons:

Takläggare i Kungsbacka - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Kungsbacka med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kungsbacka rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kungsbacka samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kungsbacka och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kungsbacka

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kungsbacka som du kan anlita för takläggning av din villa i Kungsbacka.

TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


Kungsbacka Tak & Bygg AB
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA


Anders och Magnus Bygg AB
Gymnasieg. 36
434 50 Kungsbacka


MSSB Sverige AB
Nils Ebbesgårdsg. 95 B
434 36 Kungsbacka


Lindälv, Robert
Agnsjödalsv. 117
434 99 KUNGSBACKA


Roofia AB
Hällingsjöv. 360
434 97 KUNGSBACKA


Lindälvs Tak&Bygg AB
Röshultsv. 14
434 99 KUNGSBACKA


Kostnad för takläggning i Kungsbacka

Kostnaden och priset på takläggning i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kungsbacka. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kungsbacka. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kungsbacka från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsbacka om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kungsbacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kungsbacka som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Halland.