Takläggare i Falkenberg

Annons:

Takläggare i Falkenberg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Falkenberg. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Falkenberg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Falkenberg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Falkenberg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Falkenberg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Falkenberg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Falkenberg som du kan anlita för takläggning av din villa i Falkenberg.

Falkenbergs Bygg & Entreprenad AB
Oktanv. 2 F
311 32 FALKENBERG


Vasstaksgruppen Mb AB
Fåborgsv. 17
311 45 FALKENBERG


Johex Handel & Entreprenad AB
Gjutängsv. 19
311 74 FALKENBERG


Falkenbergs Taktäckning, AB
Skreav. 45
311 70 FALKENBERG


Flexopertak AB
Stenkullsv. 10
311 72 FALKENBERG


Kostnad för takläggning i Falkenberg

Kostnaden och priset på takläggning i Falkenberg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Falkenberg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Falkenberg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Falkenberg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Falkenberg

I Falkenberg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Falkenberg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Falkenberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Falkenberg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Halland.