Takläggare i Åsa

Annons:

Takläggare i Åsa - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åsa. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Åsa med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åsa rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åsa samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åsa och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åsa

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åsa som du kan anlita för takläggning av din villa i Åsa.

Ölmanäs Bygg AB
Statskullev. 3
439 55 åsa


Wasa Tak AB
Centrumv. 6 G
439 54 ÅSA


Kostnad för takläggning i Åsa

Kostnaden och priset på takläggning i Åsa kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åsa. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åsa. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åsa från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åsa

I Åsa hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsa om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åsa.

I Åsa fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åsa. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åsa som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Halland.