Takläggare i Visby

Annons:

Takläggare i Visby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Visby. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Visby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Visby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Visby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Visby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Visby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Visby som du kan anlita för takläggning av din villa i Visby.

Ostkustens Tak AB
Terra Nova Torg 3 -4
621 53 Visby


Gardells Plåtslageri
0498 - 21 05 13E & D Hem och Fastigheter AB
Barlingbo Björkhage 121
621 78 VISBY


Snickarn Patrik Kalmén AB
Terra Novav. 9
621 53 Visby


Herman Andersson Bygg
Barlingbo Digeråkre 642
621 78 VISBY


Rent Tak Sverige AB
Tallundsg. 11 G
621 46 Visby


Magnus Öberg
Väskinde Kaungskviar 8
622 75 VISBY


PK Allservice
Stenkumla Kviungs 316
621 95 Visby


Kostnad för takläggning i Visby

Kostnaden och priset på takläggning i Visby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Visby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Visby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Visby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Visby

I Visby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Visby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Visby.

I Visby fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Visby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Visby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gotland.