Takläggare i Stånga

Annons:

Takläggare i Stånga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stånga. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Stånga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stånga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stånga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stånga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stånga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stånga som du kan anlita för takläggning av din villa i Stånga.

När Bygg AB
När Hallute 167
623 48 Stånga


Kostnad för takläggning i Stånga

Kostnaden och priset på takläggning i Stånga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stånga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stånga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stånga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stånga

I Stånga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stånga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stånga.

I Stånga fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stånga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stånga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gotland.