Takläggare i Slite

Annons:

Takläggare i Slite - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Slite. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Slite med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Slite rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Slite samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Slite och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Slite

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Slite som du kan anlita för takläggning av din villa i Slite.

Hörsne Bygg AB
Vallstena Gudings 144
624 32 Slite


Gutemaki AB
Othem Barshage 166
624 46 SLITE


Kostnad för takläggning i Slite

Kostnaden och priset på takläggning i Slite kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Slite. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Slite. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Slite från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Slite

I Slite hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Slite om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Slite.

I Slite fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Slite. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Slite som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gotland.