Takläggare i Romakloster

Annons:

Takläggare i Romakloster - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Romakloster. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Romakloster med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Romakloster rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Romakloster samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Romakloster och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Romakloster

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Romakloster som du kan anlita för takläggning av din villa i Romakloster.

Alvar Hallgren Bygg AB
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


HEAB Hallgren Entreprenad AB, Benny Hallgren
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


Gotlands Byggplåt
Vänge Hägvalds 153
622 36 Romakloster


Kallarve Bygg & Allservice
Atlingbo Kallarve 513
622 40 ROMAKLOSTER


Kostnad för takläggning i Romakloster

Kostnaden och priset på takläggning i Romakloster kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Romakloster. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Romakloster. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Romakloster från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Romakloster

I Romakloster hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Romakloster om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Romakloster.

I Romakloster fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Romakloster. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Romakloster som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gotland.