Takläggare i Klintehamn

Annons:

Takläggare i Klintehamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Klintehamn. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Klintehamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Klintehamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Klintehamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Klintehamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Klintehamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Klintehamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Klintehamn.

Gomér Snickeri AB
Hejde Smiss 404
623 75 Klintehamn


Kostnad för takläggning i Klintehamn

Kostnaden och priset på takläggning i Klintehamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Klintehamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Klintehamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Klintehamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Klintehamn

I Klintehamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klintehamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Klintehamn.

I Klintehamn fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Klintehamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Klintehamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gotland.