Takläggare i Söderhamn

Annons:

Takläggare i Söderhamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Söderhamn. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Söderhamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Söderhamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Söderhamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Söderhamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Söderhamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Söderhamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Söderhamn.

Takteknik I Hälsingland AB
Kungsg. 59
826 37 SÖDERHAMN


Ola Hermansson AB
Repslagareg. 17
826 50 Söderhamn


Kostnad för takläggning i Söderhamn

Kostnaden och priset på takläggning i Söderhamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Söderhamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Söderhamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Söderhamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Söderhamn

I Söderhamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderhamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Söderhamn.

I Söderhamn fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Söderhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Söderhamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gävleborg.