Takläggare i Bollnäs

Annons:

Takläggare i Bollnäs - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bollnäs. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Bollnäs med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bollnäs rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bollnäs samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bollnäs och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bollnäs

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bollnäs som du kan anlita för takläggning av din villa i Bollnäs.

Bollnäs Byggservice AB
Laviken 2317
821 95 Bollnäs


M Krantz bygg
S. Kilaforsv. 115
821 41 BOLLNÄS


Kostnad för takläggning i Bollnäs

Kostnaden och priset på takläggning i Bollnäs kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bollnäs. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bollnäs. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bollnäs från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bollnäs

I Bollnäs hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bollnäs om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bollnäs.

I Bollnäs fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bollnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bollnäs som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gävleborg.