Takläggare i Bergby

Annons:

Takläggare i Bergby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bergby. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bergby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bergby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bergby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bergby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bergby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bergby som du kan anlita för takläggning av din villa i Bergby.

Lenas Tyger & Gardiner
Höjdv. 8
817 40 BERGBY


Kostnad för takläggning i Bergby

Kostnaden och priset på takläggning i Bergby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bergby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bergby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bergby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bergby

I Bergby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bergby är en tätort i Gävle kommun och kyrkbyn i Hamrånge socken.

Yta: 188,80 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bergby.

I Bergby fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bergby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bergby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gävleborg.