Takläggare i Åshammar

Annons:

Takläggare i Åshammar - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åshammar. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Åshammar med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åshammar rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åshammar samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åshammar och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åshammar

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åshammar som du kan anlita för takläggning av din villa i Åshammar.

Åshammars Plåt & Byggmontage AB
Tallparksv. 7
812 51 åshammar


Kostnad för takläggning i Åshammar

Kostnaden och priset på takläggning i Åshammar kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åshammar. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åshammar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åshammar från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åshammar

I Åshammar hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åshammar om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åshammar.

I Åshammar fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åshammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åshammar som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Gävleborg.