Takläggare i Smedjebacken

Annons:

Takläggare i Smedjebacken - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Smedjebacken. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Smedjebacken med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Smedjebacken rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Smedjebacken samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Smedjebacken och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Smedjebacken

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Smedjebacken som du kan anlita för takläggning av din villa i Smedjebacken.

Eriksunds Takservice I Mälardalen AB
Vasatorget 1 A
777 31 SMEDJEBACKEN


Swedala Tak AB
Stationsg. 1
777 34 Smedjebacken


Kostnad för takläggning i Smedjebacken

Kostnaden och priset på takläggning i Smedjebacken kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Smedjebacken. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Smedjebacken. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Smedjebacken från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Smedjebacken

I Smedjebacken hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Smedjebacken om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Smedjebacken.

I Smedjebacken fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Smedjebacken. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Smedjebacken som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.