Takläggare i Mora

Annons:

Takläggare i Mora - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Mora. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Mora med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Mora rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Mora samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Mora och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Mora

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Mora som du kan anlita för takläggning av din villa i Mora.

Näséns Byggnads AB
Älvg. 62
792 32 Mora


CW Lundberg Industri AB
Landsv. 52
792 95 MORA


Berg & Brykt AB
Skolv. 3
792 32 Mora


Kostnad för takläggning i Mora

Kostnaden och priset på takläggning i Mora kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Mora. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Mora. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Mora från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Mora

I Mora hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mora om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Mora.

I Mora fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Mora. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Mora som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.