Takläggare i Ludvika

Annons:

Takläggare i Ludvika - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ludvika. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Ludvika med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ludvika rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ludvika samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ludvika och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ludvika

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ludvika som du kan anlita för takläggning av din villa i Ludvika.

Andersson Bygg & Tak Entrepenad
Alv. 7
771 41 LudvikaRG Bygg & Fastighets service
Burens Burensv. 7


Mats Magnusson Invest AB
Faluv. 230
771 92 Ludvika


Ludvika Tak
Skeppmorav. 14
771 94 Ludvika


Kostnad för takläggning i Ludvika

Kostnaden och priset på takläggning i Ludvika kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ludvika. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ludvika. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ludvika från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ludvika

I Ludvika hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ludvika om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ludvika.

I Ludvika fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ludvika. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ludvika som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.