Takläggare i Krylbo

Annons:

Takläggare i Krylbo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Krylbo. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Krylbo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Krylbo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Krylbo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Krylbo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Krylbo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Krylbo som du kan anlita för takläggning av din villa i Krylbo.

SNC Tak & Bygg
Ponsbachs v. 16 B
775 53 Krylbo


Snc Tak&Bygg Limited Uk Filial
Ponsbachs v. 16 B
775 53 Krylbo


Kostnad för takläggning i Krylbo

Kostnaden och priset på takläggning i Krylbo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Krylbo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Krylbo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Krylbo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Krylbo

I Krylbo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Yta: 6,60 km2
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Krylbo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Krylbo.

I Krylbo fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Krylbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Krylbo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.