Takläggare i Falun

Annons:

Takläggare i Falun - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Falun. Sammanlagt finns det 9 olika takfirmor i Falun med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Falun rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Falun samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Falun och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Falun

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Falun som du kan anlita för takläggning av din villa i Falun.

Västerdala Tak AB
Matsarvsv. 12 C
791 77 FALUN


Källvikens Entreprenad
Linnév. 39
791 32 Falun


DB Bygg AB
Tunnbindarev. 2
791 61 Falun


Byggmästarn
Vallav. 16
791 42 FALUN


Byggab
Vallav. 14
791 42 FALUN


Grytnäs Projekt AB
Krontallsv. 2
791 55 FALUN


TBS Bygg & Mek
Åströms v. 11
791 46 FALUN


GM Plåt & Vent
Timmerv. 4
791 51 FALUN


TAKAB
Matsarvsv. 13 D
791 77 FALUN


Kostnad för takläggning i Falun

Kostnaden och priset på takläggning i Falun kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Falun. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Falun. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Falun från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Falun

I Falun hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Falun om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Falun.

I Falun fanns det totalt 9 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Falun. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Falun som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.