Takläggare i Djurmo

Annons:

Takläggare i Djurmo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Djurmo. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Djurmo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Djurmo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Djurmo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Djurmo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Djurmo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Djurmo som du kan anlita för takläggning av din villa i Djurmo.

Björbo Plåt AB
Mov. 59
785 62 DJURMO


Kostnad för takläggning i Djurmo

Kostnaden och priset på takläggning i Djurmo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Djurmo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Djurmo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Djurmo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Djurmo

I Djurmo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Djurmo är en tätort i Gagnefs kommun. Den ligger mellan Dalälven och Djurmo klack, cirka 4 kilometer öster om Djurås. Genom orten går Dalabanan och Riksväg 70.

Yta: 91,71 hektar
Invånarantal: 711, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurmo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Djurmo.

I Djurmo fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Djurmo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Djurmo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.