Takläggare i Avesta

Annons:

Takläggare i Avesta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Avesta. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Avesta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Avesta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Avesta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Avesta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Avesta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Avesta som du kan anlita för takläggning av din villa i Avesta.

Hedbergs Tak AB
Förrådsv. 4
774 35 Avesta


Frippes Golv & Byggnadsvaror AB
Malmg. 14 B
774 30 AVESTA


Avesta Tak AB
Rembo 70
774 92 AVESTA


N.Hjertton Bygg AB
Gimlestigen 7
774 60 Avesta


Kostnad för takläggning i Avesta

Kostnaden och priset på takläggning i Avesta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Avesta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Avesta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Avesta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Avesta

I Avesta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Avesta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Avesta.

I Avesta fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Avesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Avesta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Dalarna.