Takläggare i Sölvesborg

Annons:

Takläggare i Sölvesborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sölvesborg. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Sölvesborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sölvesborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sölvesborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sölvesborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sölvesborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sölvesborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Sölvesborg.

Plåtslagarelind AB
Norjev. 49
294 76 Sölvesborg


Farmartjänst Västblekinge
Rågv. 7
294 76 Sölvesborg


J. T. Plåt AB
Industriv. 9
294 39 SÖLVESBORG


Perssons Byggnadsplåt AB
Villav. 6
294 77 SÖLVESBORG


Sydöstfasad AB
Slottsallén 6
294 31 SÖLVESBORG


Alfa Plåt
Valjeallén 5
294 77 SÖLVESBORG


Tak & Vägg Tydesjö AB
Industriv. 13
294 39 SÖLVESBORG


Bromölla Tak AB
Industriv. 12
294 39 SÖLVESBORG


Kostnad för takläggning i Sölvesborg

Kostnaden och priset på takläggning i Sölvesborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sölvesborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sölvesborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sölvesborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sölvesborg

I Sölvesborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sölvesborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sölvesborg.

I Sölvesborg fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sölvesborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sölvesborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Blekinge.