Takläggare i Karlskrona

Annons:

Takläggare i Karlskrona - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Karlskrona. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Karlskrona med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Karlskrona rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Karlskrona samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Karlskrona och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Karlskrona

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Karlskrona som du kan anlita för takläggning av din villa i Karlskrona.

JFs Plåtslageri Carlskrona AB
Mölletorpsv. 63
371 92 Karlskrona


Jedhammars Byggtjänst AB
Tennv. 9
371 50 Karlskrona


Karlskrona byggtjänst AB
Sunnav. 119
371 41 Karlskrona


JFs Plåtslageri
Mölletorpsv. 63
371 92 Karlskrona


Gröna Tak Blekinge AB
Backabov. 41 G
371 46 KARLSKRONA


Kostnad för takläggning i Karlskrona

Kostnaden och priset på takläggning i Karlskrona kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Karlskrona. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Karlskrona. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Karlskrona från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Karlskrona

I Karlskrona hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlskrona om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Karlskrona. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Karlskrona som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Blekinge.