Takläggare i Karlshamn

Annons:

Takläggare i Karlshamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Karlshamn. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Karlshamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Karlshamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Karlshamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Karlshamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Karlshamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Karlshamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Karlshamn.

Ågatans Plåtslageri
Gastaliden 4
374 31 KARLSHAMN


Sölvegårds Entreprenad
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN


Sölvegårds Entreprenad
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN


Lians Byggservice
Fridhemsg. 11
374 41 Karlshamn


Byggnadsfirma Tommy Faltin
Musseronv. 6
374 40 KARLSHAMN


Kostnad för takläggning i Karlshamn

Kostnaden och priset på takläggning i Karlshamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Karlshamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Karlshamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Karlshamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Karlshamn

I Karlshamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlshamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Karlshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Karlshamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Blekinge.