Takläggare i Kallinge

Annons:

Takläggare i Kallinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kallinge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Kallinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kallinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kallinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kallinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kallinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kallinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Kallinge.

Blesab Blekinge Sanerings AB
Kockumsv. 44
372 50 Kallinge


Kostnad för takläggning i Kallinge

Kostnaden och priset på takläggning i Kallinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kallinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kallinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kallinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kallinge

I Kallinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kallinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kallinge.

I Kallinge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kallinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kallinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Blekinge.