Takläggare i Asarum

Annons:

Takläggare i Asarum - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Asarum. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Asarum med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Asarum rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Asarum samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Asarum och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Asarum

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Asarum som du kan anlita för takläggning av din villa i Asarum.

Takspecialisten i Karlshamn AB
Hokav. 95
374 92 Asarum


Rolf Brembergs Byggservice
Bäckv. 17
374 50 Asarum


Conny Arvidssons Bygg AB - Karlshamns Bygg
Rågv. 6
374 53 ASARUM


Uab Tak Reparation
Tegelmästarev. 4
374 51 ASARUM


Kostnad för takläggning i Asarum

Kostnaden och priset på takläggning i Asarum kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Asarum. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Asarum. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Asarum från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Asarum

I Asarum hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan du ta del av mer information om orten Asarum om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Asarum.

I Asarum fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Asarum. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Asarum som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Blekinge.